"Minä voin hyvin minun niittyni hyväksi"

Mikuja:
"Minä olen Mikuja-niitykäs Porvoon Sikosaaresta. Hyvää päivää vain kaikille.

Minä nyt muutaman sanan sanon siitä, että minä voin hyvin. Minulla on niin, että minä annan itseni voida hyvin. Sanoisin niin, että minä sallin itseni voivan hyvin. Silloin minussa virtaa enemmän se Maaäidin elämänvoima. Sitä se kyllä tekisi teillekin. Kun minä sallin itseni voida hyvin koko ajan, niin kun minä olen sitten niissä niittytekemisissäni, niin silloinkin minä sallin itseni voida hyvin.

Niin silloin sen tekemiseni kautta minä sallin myös niittyni voivan hyvin. Ja kun minä voin hyvin, niin niittyni voi hyvin. Ja silloinhan minä saan sitä, mitä minä sinne annan. Minä saan niittyni hyvinvointia. Ja silloin siitä tulee Mikujan hyvinvointia. Niinpä minä voin hyvin niittyni puolesta. Silloin minun niittyni hymyilee minulle. Ja silloin minä voin hyvin. Me saamme silloin molemmat koko ajan hyvinvointia.

Niin kuin on ollut puhetta nyt hyvin voimisesta, niin kyllä se on niin, että on hyvä ensin sallia itselleen kaikkea sitä, mikä saa minut voimaan hyvin. Niin silloin minä voin sitten sallimalla vain säteillä sitä itsestäni. Eikä se ole mitenkään itsekästä ajatella, että ensin voidaan itse hyvin. Ihmisellä se taitaa olla etupäässä kaikki ne arjen rakentamat mallit, jotka pitäisi ensin olla kunnossa, että voisi hyvin.

Minusta olisi hyvä kokeilla sitä, että silloin kun minä tunnen voivani hyvin, niin minä lähetän sitä jollekin asialleni. Niin silloin se asia hymyilee takaisin, koska se saa sitä hyvinvoinnin tai hyvän mielen hetkeä. Se on kuin se asia sanoisi, että ahaa: tällä laillako sitä voi paremmin. Ja se asia saa uutta sävyä. Ei ole niin pientä asiaa, josta hyvän mielen saatuaan ei voisi sitä lähettää eteenpäin jollekin, mille haluaa. Kas kun se tarttuu siihen asiaan niin helposti se hyvän mielen hetki, kun se on kerran sille ojennettu ajatuksella. Voi ihan kuin sisäisesti hymyillä sille asialle, että kiva kun sinä voit paremmin."